Company Profile

Company Profile

Shenzhen PAKITE Technology Co., Ltd was founded in 2008, which is a consumer electronics products Developer & Manufacturer with “Marketing, Development, Produce, Purchase, Sales, Service”.
Meeting Room

Meeting Room

PAKITE geus fokus kana tim urang berkembang produk inovasi sarta mastered téknologi inti jeung kontrol kualitas produk ngaliwatan sababaraha taun 'berkembang akumulasi.
ngagawekeun

ngagawekeun

PAKITE geus fokus kana tim urang berkembang produk inovasi sarta mastered téknologi inti jeung kontrol kualitas produk ngaliwatan sababaraha taun 'berkembang akumulasi.
nguji

nguji

"PAKITE" dianggap salaku brand kawentar di Multimedia aréa produk konsumen, nu produk geus ngajual ka sakuliah Kecap jeung volume jualan hiji luhureun.
Team Building

Team Building

Unggal PAKITE saparapat arranges tur group ngamajukeun parasaan sarerea.
Partéi ultah

Partéi ultah

Pakite holds birthday parties for employees every quarter. We are a harmonious company.
WhatsApp Online Chat !