Company Profile

Company Profile

Shenzhen PAKITE Technology Co., Ltd was founded in 2008, which is a consumer electronics products Developer & Manufacturer with “Marketing, Development, Produce, Purchase, Sales, Service”.
Meeting Room

Meeting Room

PAKITE ka qenë e fokusuar në të ekipit zhvillimin dhe produkt risi dhe zotëruar teknologji thelbësore dhe kontrollin e cilësisë së produkteve nëpërmjet disa vite në zhvillim dhe akumulimit.
të punës

të punës

PAKITE ka qenë e fokusuar në të ekipit zhvillimin dhe produkt risi dhe zotëruar teknologji thelbësore dhe kontrollin e cilësisë së produkteve nëpërmjet disa vite në zhvillim dhe akumulimit.
Duke testuar

Duke testuar

"PAKITE" konsiderohet si markë e famshme në Multimedia zonën e produkteve të konsumit, të cilat produkte janë shitur në të gjithë fjalën dhe vëllimi i shitjes është një top.
Team Building

Team Building

Çdo e katërta PAKITE organizon një turne në grup për të nxitur ndjenjat e të gjithëve.
Feste ditelindje

Feste ditelindje

Pakite holds birthday parties for employees every quarter. We are a harmonious company.
WhatsApp Online Chat !