Company Profile

Company Profile

Shenzhen PAKITE Technology Co., Ltd was founded in 2008, which is a consumer electronics products Developer & Manufacturer with “Marketing, Development, Produce, Purchase, Sales, Service”.
Meeting Room

Meeting Room

PAKITE е фокусирана на тимот е во развој на производи и иновации и совладале основни технологија и контрола на квалитетот на производите преку неколку години "развој и на акумулацијата.
Работно

Работно

PAKITE е фокусирана на тимот е во развој на производи и иновации и совладале основни технологија и контрола на квалитетот на производите преку неколку години "развој и на акумулацијата.
тестирање

тестирање

"PAKITE" се смета за познатиот бренд во производите за широка потрошувачка област Мултимедија, кои производи се продаваат во целиот збор и обемот на продажбите е врвот еден.
Team Building

Team Building

Секој квартал PAKITE организира група турнеја за промоција на чувствата на сите.
Роденденска забава

Роденденска забава

Pakite holds birthday parties for employees every quarter. We are a harmonious company.
WhatsApp Online Chat !