RRETH PAKITE

Shenzhen PAKITE Teknologjia Co, Ltd, u themelua në vitin 2008, e cila është një konsumator produkteve elektronike zhvillues dhe prodhues me "Marketing, zhvillimin, prodhimin, Blerje, Sales, Shërbimi". PAKITE ka qenë e angazhuar në 2.4GHz / 5.8GHz Device Digital STB Wireless Sharing, Dërguesit 2.4GHz / 5.8GHz Wireless AV, Wireless IR Remote Extender, Wireless HDMI Video Sender, pajisja e kontrollit zgjuar ..., PAKITE ka qenë e fokusuar në zhvillimin e ekipit dhe inovacionit produktit dhe zotëruar teknologji thelbësore dhe kontrollin e cilësisë së produkteve nëpërmjet disa vite në zhvillim dhe akumulimit. "PAKITE" konsiderohet si markë e famshme në Multimedia zonën e produkteve të konsumit, të cilat produkte janë shitur në të gjithë fjalën dhe vëllimi i shitjes është një top.

Shenzhen PAKITE Technology Co., Ltd «Маркетинг, даму, шығарады, сатып алу, сату, қызмет» бар тұтынушылық электроника өнімдері Әзірлеуші ​​және өндіруші болып табылатын, 2008 жылы құрылған.
矢量 智能 对象

Enterprise Qëllimi

Të rriten së bashku me klientët tanë dhe për të krijuar situatë të favorshme!

矢量 智能 对象 -1

Biznes Filozofi

Shqyrtuar në mënyrë aktive, të krijojë vlera për botën!

矢量 智能 对象 -2

Vlerat thelbësore

Konsumatorit të parë, të ndershëm, pragmatike, të ndjeshme!

矢量 智能 对象 -3

Qëllimi ambicioz

Le Pakite bëhet klasit botëror i një ndërmarrje të teknologjisë së lartë moderne!

fabrikë tonë

亮度 _ 对比度 7

Fabrika është krijuesi i jetës së produktit. Ne e dimë thelbin dhe rëndësinë e cilësisë së jetës të një ndërmarrjeje. Prandaj, që nga themelimi i PAKITE, ne kemi qenë respektimi i "cilësisë së parë, të sinqertë, të shkëlqyer" filozofia e biznesit. Shërbimi Qëllimi i "shërbejnë me zemrën tuaj, duke e bërë të kënaqur më parë". Me mundësitë e reja të ofruara nga klientët tanë, ne kemi dëshmuar gjatë viteve që kemi shërbyer dhe krijuar një produkt të ri, një legjendë të re.

Në mënyrë që të përmbushë kërkesat e tregut në rritje, PAKITE vazhdimisht përmirëson aftësinë e saj teknike dhe zgjeron bazat e saj të prodhimit. Të gjitha fabrikat në Kinë t'u përmbahen standardeve të cilësisë uniforme në prodhim, testimin dhe kontrollin e cilësisë proceset dhe të përqëndrohet në përmirësimin e procesit të vazhdueshëm. Përveç kësaj, PAKITE ofron shërbime të tilla si mirëmbajtje për të ndihmuar klientët të zvogëluar shpenzimet e përgjithshme, duke rritur fitimet, dhe në fund të fundit duke siguruar që klientët të marrë kthimin më të arsyeshme.

亮度 _ 对比度 2
亮度 _ 对比度 1
亮度 _ 对比度 6

CERTIFIKATAT

组 0

Kontrolli i cilësisë

Ne kemi përjetuar të paktën 3 kontrolle të cilësisë gjatë procesit të prodhimit për të siguruar që produkti është i lirë nga ndonjë problem.

组 1

Certifikatat

Produktet tona kanë kaluar FCC, CE, RoHS dhe certifikimit të tjera. Të përmbushur nevojat e shumicën e aplikimeve.

组 2

Eko-miqësore

Objektet e prodhimit ne përdorim janë të gjitha miqësore me mjedisin, dhe shumica e komponentëve tona mund të riciklohen.

PICTURES

FOTO
WhatsApp Online Chat !