Contanct kita

CALL US

+ 86-755-83366906

Kasedhiya ing jam 9 esuk TO 6pm, Beijing Wektu.
We are looking nerusake kanggo telpon karo semangat.

SEND mail

pawn611@pakite.com

Yen sampeyan duwe pitakonan kudu takon,
mangga ngirim kita email, lan kita bakal reply ing 24 jam.

331

SUGENG RAWUH

Shenzhen, China

12 Floor, 6 Gedung, Nankeng, Wuhe Road,
Longgang District, Shenzhen, Guangdong, China

WhatsApp Online Chat !