About Pakite

About Pakite

Shenzhen PAKITE Technology Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2008, kang punika produk elektronik konsumen Developer & Produsen karo "Marketing, Development, gawé, Tuku, Sales, Service".
Ruang

Ruang

PAKITE wis setya 2.4GHz / 5.8GHz STB Digital Wireless Sharing Piranti, 2.4GHz / 5.8GHz Wireless AV Pangirim, Wireless IR remot Extender, Wireless HDMI Video Pangirim, Smart Control Piranti ...
Pakaryan

Pakaryan

PAKITE wis fokus ing tim kang ngembangaken lan produk inovasi lan nguwasani teknologi inti lan kontrol kualitas produk liwat sawetara taun 'ngembangaken lan klempakan.
testing

testing

"PAKITE" iki dianggep minangka account misuwur ing Multimedia area produk konsumen, kang produk wis sade kanggo kabeh liwat tembung lan volume dodolan iku salah siji ndhuwur.
Traveling

Traveling

Saben PAKITE waktu ngatur demo grup kanggo ningkataké raos everyone.
Pesta ulang taun

Pesta ulang taun

PAKITE dianakaké pihak grand ulang kanggo Staff.
WhatsApp Online Chat !