Company Profile

Company Profile

Shenzhen PAKITE Technology Co., Ltd was founded in 2008, which is a consumer electronics products Developer & Manufacturer with “Marketing, Development, Produce, Purchase, Sales, Service”.
Meeting Room

Meeting Room

PAKITE wis fokus ing tim kang ngembangaken lan produk inovasi lan nguwasani teknologi inti lan kontrol kualitas produk liwat sawetara taun 'ngembangaken lan klempakan.
Pakaryan

Pakaryan

PAKITE wis fokus ing tim kang ngembangaken lan produk inovasi lan nguwasani teknologi inti lan kontrol kualitas produk liwat sawetara taun 'ngembangaken lan klempakan.
testing

testing

"PAKITE" iki dianggep minangka account misuwur ing Multimedia area produk konsumen, kang produk wis sade kanggo kabeh liwat tembung lan volume dodolan iku salah siji ndhuwur.
Team Building

Team Building

Saben PAKITE waktu ngatur demo grup kanggo ningkataké raos everyone.
Pesta ulang taun

Pesta ulang taun

Pakite holds birthday parties for employees every quarter. We are a harmonious company.
WhatsApp Online Chat !